ΧΑΡΤΟΝΙ ΑΦΡΟΛΕΞ

Το προϊόν αυτό αποτελεί συνδυασμό τεσσάρων βασικών στοιχείων. Το χαρτόνι γκρι – γκρι βιβλιοδεσίας , το αφρώδες υλικό , το λεπτό καφέ χαρτόνι και η κόλλα. Το χαρτόνι αφρολέξ χαρτί διατίθεται σε διάφορα πάχη τα οποία εξαρτώνται από το πάχος των δύο βασικών υλικών (χαρτόνι γκρι – γκρι  και το αφρώδες υλικό). Το λεπτό καφέ χαρτόνι είναι στα 250γρ/τετραγ.  πάχος και προσφέρει καλύτερη αίσθηση σε συνδυασμό με το σκληρό αφρολέξ .Το χαρτόνι γκρι – γκρι της βιβλιοδεσίας διατίθεται από 1,00mmπάχος ως 4,00mm και το αφρώδες υλικό από 2mm ως 5mm. Το χαρτόνι αφρολέξ χαρτί μπορεί εύκολα να δουλευτεί από οποιαδήποτε καλυμματική μηχανή της αγοράς. Τα στάνταρ μεγέθη και πάχη που διαθέτει η εταιρεία μας είναι τα παρακάτω:

14 

 Χαρτόνι γκρι – γκρι  1,20mm , 1,70mm , 2,00mm , 2,40mm , 3,00mm, 3,50mmσε διάσταση  70cmx 100cm , 75cmx 105cm.Β) Αφρολέξ σκληρό σε πάχη 2,00mm , 3,00mm και διάσταση 70cmx 100cm , 75cmx 105cm.Όλα τα πάχη χαρτονιού γκρι – γκρι από το 1mm ως 4mmκαι όλα τα πάχη αφρολέξ από 2mmως 5mmσε οποιαδήποτε διάσταση μπορούν να παραχθούν κατόπιν αιτήματος του πελάτη για συγκεκριμένη ποσότητα.

 

07ΧΑΡΤΟΝΙ ΑΦΡΟΛΕΞ

Το χαρτόνι αφρολέξ είναι ακριβώς το ίδιο προϊόν με το χαρτόνι αφρολέξ χαρτί χωρίς το λεπτό καφέ χαρτόνι των 250γρ./τετραγ. Το χαρτόνι αφρολέξ χάρις το σκληρό και πυκνό αφρολέξ δίνει μία πλούσια και μαλακή αίσθηση όταν ντυθεί με το κάλυμμα. Το προϊόν αυτό δουλεύεται μόνο στο χέρι και είναι ιδανικό για καλλιτεχνική βιβλιοδεσία. Διατίθεται στα ίδια μεγέθη και πάχη όπως και το χαρτόνι αφρολέξ χαρτί.

ΛΕΠΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΦΡΟΛΕΞ ΛΕΠΤΟ ΧΑΡΤΙ

Το λεπτό χαρτί αφρολέξ λεπτό χαρτί είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν που αποτελείτε από το καφέ λεπτό χαρτί των 250γρ./τετραγ. και από το αφρολέξ. Στην ουσία έχουμε δύο στρώσεις από λεπτά καφέ φύλλα 250γρ./τετραγ. και ενδιάμεσα τους ένα φύλλο αφρολέξ. Το προϊόν χρησιμοποιείτε κυρίως για την δημιουργία διακόσμησης σε εξώφυλλα άλμπουμ. Μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί από ραπτική μηχανή. Τα πάχη του προϊόντος εξαρτώνται από το αφρολέξ (2mmως 5mm). Τα στάνταρ μεγέθη και πάχη είναι 70cmx 100cm , 75cmx 105cm 2,00mm, 3,00mmπάχος. Όπως και στα υπόλοιπα χαρτόνια αφρολέξ μπορεί να παραχθεί σε οποιοδήποτε μέγεθος και πάχος κατόπιν αιτήματος πελάτη σε συγκεκριμένη ποσότητα.

Για ενημέρωση σχετικά με  προϊόντα - μηχανήματα ή παραγγελίες
τηλεφωνήστε στο 210-5730-886 ή στείλτε email στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.